Skip to main content

Urban Sketchers hos Brenderup Højskole

Tag med ud og tegn i lokalområdet med tegnefællesskabet Urban Sketching, der faciliteres af Middelfart Billedskole. Den 25. januar gang går turen til Brenderup Højskole.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Middelfart Billedskole

Middelfart Billedskole har i samarbejde med Middelfart Kommune arrangeret Urban Sketching som en del af kulturskoleprøvehandlingerne. Urban Sketchers er et globalt tegnefællesskab, hvor kreative børn og voksne sammen tager ud i lokalområdet for at tegne.

Fællesskabet skal hylde de lokale steder, for gennem tegning kan vi observere vores omgivelser. Derudover deles tegninger på tværs af landegrænser i det globale netværk.

Tegn det hyggelige højskoleliv

Lad dig inspirere af stemningen på den lokale højskole, når Urban Sketchers næste gang tager til Brenderup Højskole. Her kan du forsøge at indfange det unikke fællesskab, eller du kan skitsere de mangle fine bygninger; halmhuset, musikhuset, Off-Grid Huset eller hovedbygningen, den gamle gæstgivergård.

Forinden arrangementet er der mulighed for at spise med på højskolen. Det koster 80 kroner og skal forudbetales senest den 11. januar. Kontakt Christine for tilmelding på tlf.: 21 96 94 23. Spisningen starter klokken 18.

Det er gratis at deltage, og alle er velkomne uanset tegneerfaring og alder. Du skal selv medbringe skitseblok og tegneredskaber.

Information
Dato 25/01/2024 19:00 - 25/01/2024 21:00
Arrangør Middelfart Billedskole og Middelfart Kommune
Adresse Stationsvej 54
Postnummer 5464
By Brenderup