Skip to main content

Urban Sketching ved KulturØen

Nu er det igen blevet tid til at samle byens kreative sjæle til tegnefællesskabet Urban Sketching. Den 3. juni tegner de ved KulturØen. Middelfart Billedskole inviterer til endnu en hyggelig og kreativ omgang Urban Sketching. Tegnefælleskab er gratis, og alle er velkomne uanset alder, køn, etnicitet og tegneerfaring. Urban Sketching går ud på at tegne […]

Urban Sketching ved KulturØen
Af: Daniel Svendsen | Foto:
Nu er det igen blevet tid til at samle byens kreative sjæle til tegnefællesskabet Urban Sketching. Den 3. juni tegner de ved KulturØen.

Middelfart Billedskole inviterer til endnu en hyggelig og kreativ omgang Urban Sketching. Tegnefælleskab er gratis, og alle er velkomne uanset alder, køn, etnicitet og tegneerfaring. Urban Sketching går ud på at tegne lige netop dét, der omgiver dig – og denne gang er det KulturØen og en masse spændende aktiviteter, du kan lade dig inspirere af.

Den 3. juni får KulturØen nemlig besøg af Det Kongelige Teaters legeplads på hjul: Postyrium, og så kan du gå på opdagelse i en række spændende workshops, udstillinger, koncerter og kultur- og fritidstilbud, som også vil være til stede både inde og ude.

Så find tegnegrejet frem og kom ned til pladsen foran KulturØen kl. 11.00. Herefter vil der være tid til tegning, inden der er samling igen kl. 13.00 med skitsesnak og hygge. Har du ikke selv tegnegrej, vil Middelfart Billedskole have noget til rådighed.

Er du bidt af Urban Sketching? Så sæt allerede nu kryds i kalenderen til de kommende tegnemøder:

| Annoncørbetalt indhold |

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt