Skip to main content

Vildskabsvenlig Fællesspisning for børnefamilier

D. 12. februar kan du og din familie komme med til en hyggelig fællesspisning på Strib Bibliotek med vegansk og vildskabsvenlig mad. Middelfart Vilde Kommune og Middelfart – og Strib Grønne Nabofællesskaber inviterer områdets børnefamilier til en lækker, grøn frokost i fællesskabets og naturens tegn. Maden skal være vegansk, så vi holder brugen af landbrugsjord […]

Vildskabsvenlig Fællesspisning for børnefamilier
Af: Daniel Svendsen | Foto:

D. 12. februar kan du og din familie komme med til en hyggelig fællesspisning på Strib Bibliotek med vegansk og vildskabsvenlig mad.

Middelfart Vilde Kommune og Middelfart – og Strib Grønne Nabofællesskaber inviterer områdets børnefamilier til en lækker, grøn frokost i fællesskabets og naturens tegn. Maden skal være vegansk, så vi holder brugen af landbrugsjord nede og gør vores til at fremme den vilde natur. Overskuddet fra arrangementet går til køb af Naturbeviser fra Naturfonden.

Din familie kan deltage ved at medbringe jeres egen veganske ret til 4-8 personer, eller I kan betale et beløb og tage for jer af serverede retter på dagen. Det koster 50 kroner for voksne og 20 kroner for børn.

I tilmelder jer ved at skrive en SMS på tlf.: 51 29 71 89 til Linda Frølund Hansen. Husk at angive, hvor mange voksne og børn I deltager, hvilken ret I tager med, eller om I vil betale. Betaling skal ske via MobilePay til 9681TJ.

Vær opmærksom på, at I skal medbringe sygesikringskort for at komme ind på biblioteket.

Læs mere her.