Skip to main content

Vinsmagning med Vin & Co.

Kom til årets første vinsmagning med Vin & Co. Den 17. marts 2023 inviterer de i samarbejde med HUSET Middelfart til Winemakers Dinner og smagning. Her bliver der serveret snacks og verdens bedste skum, hvide og røde vine af høj kvalitet samt en overraskelse til dessert. Smagningen tager udgangspunkt i nyheder fra både USA og […]

Vinsmagning med Vin & Co.
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom til årets første vinsmagning med Vin & Co. Den 17. marts 2023 inviterer de i samarbejde med HUSET Middelfart til Winemakers Dinner og smagning.

Her bliver der serveret snacks og verdens bedste skum, hvide og røde vine af høj kvalitet samt en overraskelse til dessert.

Smagningen tager udgangspunkt i nyheder fra både USA og Sydafrika.

Og efter succes fra tidligere smagninger, kommer denne også til at blive baseret på ”storytelling”, hvor de selv fortæller om vinene. Fortællingerne bliver krydret med en masse røverhistorier.

Det er Jacob Neumann og Kim fra Huset der styrer smagningen. Tilsammen har de over 50 års erfaring i branchen, så de har mange gode historier at dele.

Det koster 599 kr. pr. person at deltage i smagningen, og du kan enten købe din billet i butikken på Strandvejen 14 eller her på deres hjemmeside.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt