Skip to main content

Winemakers Dinner med Pasetti

Oplev autentisk italiensk vin matchet med lækker mad! Vinhuset Pasetti er beliggende i den italienske region Abruzzo. Pasetti-familien har gennem generationer forfinet sine vine og sit håndværk, så det i dag er et meget velrenommeret vinhus for hele regionen. Montepulciano-druen er bærende og giver vine, som er behageligt afrundede og fyldige. Pasetti fremstiller et bredt […]

Winemakers Dinner med Pasetti
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Oplev autentisk italiensk vin matchet med lækker mad!

Vinhuset Pasetti er beliggende i den italienske region Abruzzo. Pasetti-familien har gennem generationer forfinet sine vine og sit håndværk, så det i dag er et meget velrenommeret vinhus for hele regionen. Montepulciano-druen er bærende og giver vine, som er behageligt afrundede og fyldige.

Pasetti fremstiller et bredt udvalg af vine såsom hvid-, rosé-, rød- og dessertvine samt olivenolie.

Vin & Co. Middelfart har arrangeret et besøg af producenten, der fortæller levende om en region, der altid har sået i skyggen af de store – men ikke længere! Netop nu oplever vi en kvalitet, som vi ikke før har set fra dette område, og det bliver bare bedre og bedre.

Som altid har Vin & Co. arrangeret Winemakers Dinner i samarbejde med de dygtige kokke fra HUSET Middelfart. Og du kan se frem til at smage 5 retter matchet med 6 lækre vine.

Arrangementet finder sted hos HUSET Middelfart den 16. juni kl. 18.00. Du kan købe din billet hos Vin & Co. eller online HER.