Skip to main content
20. november 2023

Bestil årets nytårsmenu hos Møllers Fiskehus

Spring ind i det nye år med maven fyldt af en velsmagende nytårsmenu med frisk fisk og velfærdskød fra Møllers Fiskehus.

Af: Viktor Bork | Foto: Unsplash

På årets sidste dag bliver der i mange danske hjem gjort lidt ekstra ud af maden og festlighederne. Ønsker du også at forkæle dig selv og dine gæster med en ekstra lækker nytårsmenu, har Møllers Fiskehus sammensat en række menuer med frisk fisk og velfærdskød, så du kan være klar til årets sidste dag uden at skulle tilbringe flere timer i køkkenet.

Uanset om aftenen skal byde på den helt store 3-retters menu med appetizers og natmad eller en simpel omgang nytårstapas, har Møllers Fiskehus en menu, der passer til dine behov. Hvis du vil gøre det ekstra nemt, er det også muligt at bestille en vinmenu, der passer til alle retterne.

Ved at bestille maden og vinen hos dit lokale fiskehus kan du give slip på bekymringer og opgaver i køkkenet og i stedet nyde dagen og aftenen i selskab med dine gæster.

Du bestiller din nytårsmenu på tlf.: 64 48 12 87, og din bestilling skal være modtaget senest d. 23. december. Nytårsmenuen afhentes i Møllers Fiskehus nytårsaften.

Du kan se de forskellige nytårsmenuer på billederne nedenfor.