Skip to main content
11. juni 2024

Betina fra Middelfart finder støtte i ligesindede veninder efter skilsmisse

Efter skilsmisse og ensomhed har 47-årige Betina fundet stor glæde i et fællesskab med tre andre kvinder fra nærområdet, som hun har fundet gennem Boblberg.

Af: Boblberg | Foto: Unsplash
PRESSEMEDDELELSE

Veninderne har alle det tilfælles, at de er skilt. Deres historier og støtte har knyttet dem tæt sammen og hjulpet dem videre. De har spist sammen, været i biografen, på vandreture og har mange andre fælles oplevelser i kalenderen. I dag håber Betina, at hendes historie kan hjælpe andre.

Betina på 47 år og hendes mand blev separeret og senere skilt. Forløbet var hårdt for Betina, og hun blev ramt af dyb sorg og ensomhed. Hun flyttede væk fra manden og deres fælles børn, de boede i samme by, men der var kommet en stor kløft. Hun havde sine forældre i byen, men næsten ingen omgangskreds og følte, at hun var meget alene. Dagene var lange, og perioden uden sine sønner føltes som en evighed.

Emsomhed blev erstattet med nyt fællesskab

Betina havde før brugt Boblberg, da hun ville hjælpe hendes ene søn med at finde gamingvenner. Hun åbnede sin bruger op på Boblberg igen for at finde nye venner i nærområdet. Da Betinas omgangskreds næsten forsvandt ved skilsmissen. Hun søgte veninder, som hun kunne ses med i hverdagen. Betina oprettede en bobl og begyndte også selv at skrive rundt til andres.

Betina Møller. Foto: Boblberg.

Betina har i dag fundet tre veninder, som alle har det tilfælles, at de er blevet skilt. Ved første møde var kemien god, og alle hyggede sig. De har spist sammen, været i biografen, på vandreture og har mange andre fælles oplevelser i kalenderen. De har været støttende over for hinandens situation, hvilket har bragt dem tæt sammen på kort tid.

Det har for Betina fra Middelfart været en kæmpe succes at bruge Boblberg:

Jeg er så glad for, at jeg kom ind på Boblberg. Det har hjulpet meget på min sorg at møde ligesindede kvinder i samme situation som mig, fortæller Betina.

Ligeledes håber Betina, at hendes historie kan være med til at hjælpe andre med at se, at de ikke er alene med deres situation.