Skip to main content
23. september 2022

Billig miniferie i fine fynske omgivelser i uge 42

I efterårsferien holder konferencecenteret hos HUSET Middelfart ferielukket, og de kan derfor tilbyde billig overnatning til feriegæster.

Billig miniferie i fine fynske omgivelser i uge 42
Af: Daniel Svendsen | Foto:

I efterårsferien holder konferencecenteret hos HUSET Middelfart ferielukket, og de kan derfor tilbyde billig overnatning til feriegæster.

Efterårsferien nærmer sig, og med sig kommer overvejelserne om, hvad ferien mon skal bruges til. Udlandstur, hjemmehygge eller måske en lille getaway?

Hvis det er det sidste, så kan HUSET Middelfart hjælpe. Deres store konferencecenter nemlig holder ferielukket, og derfor står deres 70 hotelværelser ledige, men du kan få et af dem.

Særlige feriepriser

Som et særligt tilbud kan du nemlig bestille en overnatning på et af deres værelser til en skarp pris. Du kan få en overnatning for kun 449 kr. for én person og 549 kr. for to personer.

Alle værelserne hos HUSET Middelfart er lyse og velindrettede med eget bad og toilet. De indeholder desuden alle tv, skrivebord, lænestol, hårtørrer og sæbe. Du får også afgang til gratis wi-fi, kaffe/te samt parkering, som er lige ved døren. Værelserne har alle udgang til et grønt område der ligger lige op til Hindsgavl Dyrehave, hvor du kan opleve hjorte og krondyr.

I efterårsferien tilbyder HUSET Middelfart dog ikke forplejning, men du finder mange gode spisesteder, bagerier og indkøbsmuligheder i nærområdet.

Oplevelser for både store og små

Mens du overnatter hos HUSET Middelfart, er der mange ting du kan opleve i nærheden. Du kan blandt andet tage på hvalsafari på Lillebælt, prøve bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro, cykle en tur på Marsvinsruten, der strækker sig over både Hindsgavl Dyrehave og Lillebælt, tage på vandreture i Hindsgavl Dyrehave eller besøge Teglgårdparkens Legeplads for de mindste, hvor der er mulighed for at klappe dyr.

Der venter dig et hav af skønne oplevelser, som kan forsøde enhver efterårsferie.

FLERE NYHEDER