Skip to main content
26. februar 2024

Blæst gæster Fyn på deres kommende arenatour

Bandet Blæst har netop annonceret deres kommende danske arenatour, hvor de den 25. januar lægger vejen forbi Fyn.

Af: Rikke Hansen | Foto: Live Nation Denmark ApS

Hvis du har hørt radio de seneste par år, har du helt sikkert nynnet med på kæmpehittet Juice. Sangen lavet af bandet Blæst, der de seneste par år har taget det danske musikpublikum med storm.

De har netop annonceret at de næste år begiver sig ud på en arenatour hvor de skal spille deres største indendørskoncerter til dato. Deres kommende tour deler navn med deres helt nye single Dine Venner, og den bringer dem rundt til landets største byer.

Udover den kommende turné, har bandet også løftet sløret for, at de vil sende et helt nyt album på gaden inden de drager på turné. Det vil være deres første album siden de udgav Stiv Kuling i 2022, som fik flotte anmeldelser.

Åbnede Orange Scene

Blæst er udover Juice, der i 2022 vandt P3 Guld Lytterhittet, kendt for numre som Lad Mig Gå, Sover Du Nu, Ego, og Disko I KBH.

Sidste sommer indtog Blæst de største danske festivalscener, og de fik æren af at åbne Orange Scene på Roskilde Festival. Det blev den bedst besøgte åbning af Orange Scene nogensinde, hvor over 70.000 publikummer mødte op og sang med.

Fire koncerter rundt i landet

Nu er det så blevet tid til at de skal ud på landets store indendørsscener og spille deres musik. Programmet for deres kommende arenatour Blæst: Dine Venner Tour 2025 er:

  • Fredag den 24. januar: Royal Stage, Aalborg
  • Lørdag den 25. januar: ODEON, Odense
  • Fredag 31. januar: Aarhus Congress Center
  • Lørdag 1. februar: K.B. Hallen, København

Billetsalget starter 29. februar kl. 10:00 via pdh.dk og livenation.dk