Skip to main content
11. juni 2024

Bliv nabo til gågaden: Futurum udlejer to unikke lejligheder i hjertet af byen

Drømmer du om at bo i hjertet af Middelfart? Så udlejer Futurum to unikke lejligheder i henholdsvis Østergade og Algade, hvor du kan få gågaden som nabo og gåafstand til vandet.

Af: Isabella Fuglsang | Foto: Futurum

Er du på jagt efter en ny bolig? Så har du netop nu en unik mulighed for at leje en lejlighed i hjertet af Middelfart.

Futurum udlejer nemlig en lejlighed på Østergade med udsigt mod Kvickly samt en liebhaverlejlighed på Algade med udsigt til havet og Lillebæltsbroen.

Charmerende lejlighed på Østergade 14, 2. sal

Er du på udkig efter en hyggelig lejlighed centralt i Middelfart? Så er denne lejlighed på Østergade 14, 2. sal værd at overveje. Et stenkast fra boligen finder du havnen og Lillebælt, og gågaden starter, så snart du træder uden for døren.

Lejligheden er 98 m2 og byder blandt andet på en rummelig entre, masser af skabsplads, et stort badeværelse, et fint soveværelse og et charmerede køkken-alrum med udgang til en overdækket altan med udsigt over byen.

Lejligheden er moderne, men med hyggelige romerske detaljer som runde søjler, synlige bjælker, sprossede vinduer m.m.

Huslejen er 8.500,-/md. ekskl. forbrug, og du kan flytte ind snarest.

Læs mere om den ledige bolig her. Du kan også se en video af lejligheden her:

 

Liebhaverlejlighed med havudsigt på Algade 26, 2. sal

Drømmer du om at bo centralt i Middelfart med den smukkeste udsigt over vandet og Lillebæltsbroen? Så er her en unik mulighed et stenkast fra havnepromenaden og med direkte adgang til gågaden. Lejligheden er beliggende på Algade 26, 2. sal, og den er 162 m2 stor.

Lejligheden er udstyret med et stort køkken-alrum med havudsigt og åben forbindelse til stuen, som har udgang til en hyggelig altan, som du også har adgang til fra det store, rummelige soveværelse.

Huslejen for lejligheden er 9.995,-/md. ekskl. forbrug, og du kan flytte ind snarest.

Læs mere om lejligheden her.

Lyder en af lejlighederne som noget for dig? Så kan du kontakte Futurum på tlf. 64 40 37 00 eller via mail på udlejning@futurum.dk for at høre mere eller for at få en fremvisning.

Du kan se en rundvisning af lejligheden på Algade her: