BETALT ANNONCE

Blomstrøm Bolig

Når boligen skal sættes til salg, er du i trygge hænder hos den lokale og erfarne ejendomsmægler, Blomstrøm Bolig.

I maj 2023 fik Middelfart en ny ejendomsmægler, nemlig Blomstrøm Bolig. Bag forretningen står den rutinerede sælger, Jesper Blomstrøm, der siden 2006 har hjulpet kunder i hele Middelfart Kommune med at få solgt eller købt deres hjem.

Han kommer derfor med grundig erfaring og stor dedikation indenfor salg af alle typer af bolig, lige fra sommerhuse og flexboliger til ejerlejligheder og villaer.

Samtidig er du hos Blomstrøm Bolig garanteret både lokalkendskab og lokalt engagement helt ud til fingerspidserne. Jesper har nemlig ikke kun arbejdet i kommunen i mange år – han også født og opvokset her og kender derfor til hver en krog i området.

Kunden i centrum

Når du sætter dit hjem til salg hos Jesper Blomstrøm, er det kun dig og din bolig, der er i centrum. For ejendomsmægleren er den personlige kontakt og den trygge proces vigtig, og det betyder også, at der til hver enkelt boligsag bliver skræddersyet en løsning i samarbejde med kunden, som passer til de individuelle behov.

Derudover vil Blomstrøm Bolig bistå med service og rådgivning gennem hele processen, så salget bliver en nem og overskuelig oplevelse for både købere og sælgere, og så kunden føler sig tryg helt fra salgsvurderingen til salgskontrakt.

Skal Blomstrøm Bolig også sælge dit hjem? Så kontakt Jesper med det samme for en gratis og uforpligtende salgsvurdering på tlf.: 64 41 10 10.

Find virksomheden her:

Telefon

(+45) 64 41 10 10

E-mail

jb@blomstrom.dk

Adresse

Solsortevej 26
5500 Middelfart

Følg med på Facebook

Del denne side