Skip to main content
19. september 2023

Bolig i Strib blev solgt over udbudsprisen af EDC Middelfart

Sælgerne af Borgvænget 7 i Strib endte med at få mere, end de havde forventet, da villaen blev udbudt til salg af EDC Poul Erik Bech – Middelfart i august.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: LokalNyt Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

Flere købere var parat til at skabe deres eget drømmehjem fra bunden, da Borgvænget 7 blev sat til salg hos EDC Middelfart. Boligen er nemlig udbudt med henblik på, at der skal rives ned og bygges nyt på grunden. Og det resulterede i et hurtigt salg til en pris, der lå over udbudsprisen.

På adressen har køberne nu mulighed for at skræddersy deres nye base efter helt egne idéer med en tilladelse til opførelse af 164 m2 over to plan. Beliggenheden er dog allerede helt perfekt med nærhed til byens muligheder og en herlig udsigt til den omkringliggende natur.

Mest sælgende i Middelfart

EDC Poul Erik Bechs afdeling i Middelfart ligger i top i forhold til at sælge flest boliger i byen – og de står også klar til at hjælpe med dit boligsalg. Kontakt dem for en gratis og uforpligtende salgsvurdering på tlf.: 64 41 16 02 eller mail: 550@edc.dk.

Lige nu og indtil den 8. oktober kan du endda deltage i konkurrencen om en designerstol fra Finn Juhl til en værdi af 18.995 kroner, når du booker en salgstjek hos EDC Poul Erik Bech. Læs mere her.