Skip to main content
11. august 2023

Bolighuset Werenberg inviterer to nye brands ind i deres sortiment

Farverigt keramik og elegante lamper i massevis er kommet ind ad døren hos Bolighuset Werenberg, der netop har tilføjet mærkerne raawii og Rubn til forretningen.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Unsplash
Annoncørbetalt Indhold

Leder du efter moderne og stilfuldt interiør til dit hjem, så er Bolighuset Werenberg stedet at gå hen. På deres webshop og i deres showroom i Brenderup finder du over 140 brands, der byder på alt til indretningen i lækkert design og høj kvalitet.

Bolighuset har netop udvidet deres sortiment med yderligere to brands, som bringer stil og stemning ind i din bolig, nemlig designermærkerne raawii og Rubn.

Hos raawii finder du keramik i kraftfulde farver og geometriske former, der trækker tråde tilbage til kubismens storhedstid i starten af det 20. århundrede. Brandet byder bl.a. på smukke skåle, kander, vaser og spejle. Se udvalget her.

Rubn designer elegant belysning til både private hjem og offentlige rum. Brandet har fokus på gode kvalitetsmaterialer, der holder hele livet, samt en præcision og en detaljegrad, som sikrer et tidløst udtryk. De tilbyder både lamper til bordet, væggen og loftet. Se udvalget her.

Besøg Bolighuset Werenbergs butik på Kirkevej 15 i Brenderup, hvor du også kan opleve de skønne produkter.