Skip to main content
14. maj 2024

Book en uforpligtende konsultation og hør mere om fedtfrysning hos Klinik De Små Mirakler

Har du fedt på kroppen, der ikke forsvinder uanset, hvor sundt du spiser og hvor meget du træner? Så er det måske tid til at prøve fedtfrysning.

Af: Andreas Hjort | Foto: Pexels

Noget fedt vil ikke forsvinde, uanset hvor meget man træner eller hvor sundt man spiser. Det er her, fedtfrysning kan komme til hjælp.

I hjertet af Middelfart kan du finde ro og sjælepleje hos De Små Mirakler. Her møder du Bo Thomsen, der gennem sine behandlinger har en mission om at hjælpe sine medmennesker med at opnå et godt liv fyldt med klarhed og indre balance.

De Små Mirakler tilbyder fedtfrysning, en non-invasiv behandling, hvilket betyder, at der ikke foretages indgreb i huden.

Ved fedtfrysning nedkøles fedtceller til temperatur mellem 0 og -15 grader, afhængig af maskinen og behandlingsområdet. Du kan forvente, at området reduceres med 20-30%.

Populær behandling

Fedtfrysningsbehandlinger er udført millioner af gange verden over og er en attraktiv metode til at reducere mængden af fedt. Behandlingen er godkendt af Sundhedsstyrelsen i Danmark.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan fedtfrysning kan hjælpe dig, kan du få en gratis konsultation hos De Små Mirakler, hvor du får et bedre indblik i fordelene ved fedtfrysning.

Du kan læse mere om fedtfrysning hos De Små Mirakler her.