Skip to main content
9. juli 2024

Fit&Sund guider: Brug ferien på at komme ned i gear – men glem ikke vigtigheden af lidt bevægelse!

Mange bruger ferien til at trække stikket og slappe af. Men vidste du godt, at motion kan hjælpe os til at komme ned i gear? Læs med her, når Fit&Sund Middelfart guider dig til sjov sommermotion.

Af: Josefine Lilja | Foto: Pexels

Du kender det. Det er langt om længe blevet din tur til at smække computeren sammen og smide arbejdstøjet ind bagerst i skabet.

Ferien står for døren, og du har mest af alt lyst til at smide dig i den nærmeste solstol med en drink i hånden, og ikke rejse dig før din ferie er ovre.

MEN – fuldstændig inaktivitet er ikke den ideelle afslapning for din krop.

Feriemotion

Kroppen har brug for bevægelse for at forblive stærk og smidig. Og med hverdagens faste skema annulleret, hvorfor så ikke bruge lidt ekstra tid på at give din krop den opmærksomhed den fortjener?

Feriemotion kan heldigvis både været sjovt, familievenligt og kan dyrkes alle steder. Gå en tur, hop i vandet og svøm, tag på en cykeltur eller prøv fede udendørs aktiviteter som disc-golf, windsurfing, træklatring e.l.

Mulighederne er mange, og motionen har ofte den ekstra gevinst, at den forbedrer dit humør og giver dig en følelse af velvære.

Vedvarende vaner med Fit&Sund Middelfart

Du kan også med fordel bruge sommeren på at opbygge gode motionsvaner, du kan tage med dig videre på den anden side af ferien.

Meld dig ind i Fit&Sund Middelfart, og få adgang til et bredt udvalg af holdtræninger, der giver dig sved på panden og et smil på læben. Er du mere til solotræning, kan du give dig i kast med løbebånd, romaskiner, motionscykler og vægttræning.

Den første måned træner du for kun 0 kr. Medlemskabet giver dig fri træning i alle Fit&Sund-huse i hele landet – perfekt, hvis dine sommerferieplaner bringer dig til andre dele af landet.

Når ferien engang slutter, giver Fit&Sund Middelfart dig de bedste forudsætninger for at tilpasse træningen til din hverdag. Centeret har åbent alle dage fra kl. 05.00-23.00.

På fit&sunds hjemmeside kan du blive klogere på alle fordelene ved at medlemskab og se en oversigt over sommerens holdtræninger.