Skip to main content
6. februar 2023

Brug vinterferien på Fjelsted Skov

Hold vinterferie på Fjelsted Skov Hotel og Konference i uge 7 eller 8 og nyd nogle hyggelige dage med base tæt på Middelfart.

Brug vinterferien på Fjelsted Skov
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt, og det er for mange lig med nogle afslappende dage med familien. Hold vinterferie på Fjelsted Skov Hotel og Konference i uge 7 eller 8 og nyd nogle hyggelige dage med base tæt på Middelfart.

Fjelsted Skov er det oplagte udflugtsmål for dig, der gerne vil have et centralt sted at køre fra, når de mange fynske attraktioner skal udforskes nærmere. Her finder du et hotel med god mad, dejlige omgivelser samt professionelt og imødekommende personale.

Fjelsted Skov er kendt for sine grønne og rolige omgivelser. Hotellet er placeret i idylliske og smukke grønne omgivelser med marker, skov og sø i baghaven. Fjelsted Skov er med andre ord et oplagt sted at lade batterierne op med et to dages miniophold i vinterferien. Opholdet inkluderer:

  • To dages ophold i dobbeltværelse med morgenmad
  • 2-retters middag eller buffet hver aften efter køkkenchefens valg
  • Kaffe og eftermiddagskage hver eftermiddag i loungen
  • Gratis slikpose til børn

Aktiviteter

I forbindelse med dit ophold har du blandt andet mulighed for at hilse på de nysgerrige krondyr, der er faste gæster i haven. Det bedste de ved, er at få et æble eller en gulerod, som kan hentes gratis i Caféen.

Derudover er der også planlagt flere forskellige aktiviteter og underholdning for de mindste. Der er blandt andet arrangeret en skattejagt, hvor man skal løse en gåde, alt imens man får udforsket området og hotellet nærmere. Hele dagen vil der samtidigt også køre film i et af hotellets hyggelige lokaler.

Priser og booking

Et vinterferieophold i uge 7 eller 8 koster 1298 kr. pr. person i et delt dobbeltværelse. Her finder man bad, et 40” fladskærms-tv, gratis trådløst 100 m/bit internetforbindelse og meget mere. Har du/I børn, kan man få op til to opredningssenge på værelset til 649 kr. pr. styk. Børn kan dog også overnatte gratis, hvis de sover i forældrenes seng. Ønsker man at benytte dette tilbud, skal man henvende sig til receptionen efter opholdet er booket på hjemmesiden. Med i prisen er alt ovenstående også inkluderet.

Har du brug for inspiration til aktiviteter og udflugter i Middelfart og omegn under dit ophold, så kan du tjekke LokalNyt Middelfarts kalender ud. Her finder du et væld af spændene begivenheder til enhver smag.

Du har mulighed for at læse nærmere om Fjelsted Skov, miniopholdet og booke et værelse her.