Skip to main content
12. oktober 2022

ByJulie åbner butik med stor fødselsdagsfejring

ByJulies shoppeunivers for kvinder i alle aldre og størrelser er blevet udvidet med en fysisk butik på Østergade 5 i Middelfart.

Cocktail Night hos ByJulie
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ByJulies shoppeunivers for kvinder i alle aldre og størrelser er blevet udvidet med en fysisk butik på Østergade 5 i Middelfart.

Lokalerne der før husede tøjbutikken Yellow Curry, har nu skiftet navn og indhold. ByJulies rosa shoppeunivers er flyttet ind, og har fyldt butikken op med nyt tøj, sko, smykker og tasker.

Du kan nu komme forbi butikken og prøve både tøj, sko og smykker på og få en god personlig service. Julie står klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kommer derfra med det helt rette.

Webshoppen byjulie.dk fortsætter, så du kan stadig shoppe alle de spændende ting online.

Fødselsdags-live og tilbud

I aften fejres den nye butiksåbning og ByJulies 1-års fødselsdag med en kæmpe fødselsdags-live. Her kan du følge med på både Facebook og Instagram og shoppe de vilde tilbud samt deltage i store konkurrencer. Liven starter kl. 20.00, og du kan se den her.

Udover den store fødselsdags-live onsdag, fortsætter fejringen hele ugen hos ByJulie. Du kan nemlig få 20 % på alt i både butikken og på webshoppen resten af ugen.

FLERE NYHEDER