Skip to main content
23. august 2023

Clairvoyant Marianne Hostrup tilbyder nyt efterårskursus: Find din sjette sans

Hos clairvoyant og spirituelle vejleder Marianne Hostrup kan du blive klogere på dig selv, hvordan du finder ro og balance og opnår dine drømme til hendes nye to-dagskursus: ”Min Sjette Sans”.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Marianne Hostrup
Annoncørbetalt Indhold

Hvis du føler dig drænet for energi, mangler indre ro, har uforløste drømme eller ønsker en større viden om spiritualitet og personlig udvikling, så finder du hjælp hos Marianne Hostrup.

Marianne arbejder med clairvoyance, healing og rådgivning, som hun tilbyder for både private og erhvervskunder over telefon, online eller i hendes klinik i Middelfart.

Derudover udbyder hun nu et spændende efterårskursus, hvor du kan blive meget klogere på din sjette sans.

Lyt til dig selv og dine drømme

Kurset er navngivet ”Min Sjette Sans”, fordi du lærer at finde ind til din mavefornemmelse og stole på den, når du træffer vigtige beslutninger i dit liv. Med din sjette sans kan du genfinde de uforløste drømme og planer og føre dem ud i livet.

Derudover indeholder kurset undervisning i meditation og chakraer, der kan være med til at give dig mere klarhed, ro, balance og energi i dit liv.

På kurset får du:

  • en større viden om spiritualitet og om dine potentielle medfødte evner
  • en bedre forståelse for clairvoyance, chakraer og meditation
  • evnen til at finde ro og balance i dit liv
  • muligheden for at komme tættere på dig selv
  • et gensyn med gamle drømme og planer
  • en personlig plan til at komme i mål og lykkes med dine drømme
  • udvikling af din mavefornemmelse og evnen til at lytte til den

Marianne Hostrup er kursets formidler, og hun leverer altid sin viden og sine indsigter på en jordnær måde helt uden mystik og krystalkugler.

Sådan tilmelder du dig

Der er begrænsede pladser til kurset, så har ovenstående fanget din interesse, skal du skynde dig at booke en plads. ”Min Sjette Sans” udbydes også i København og Aarhus, hvor det allerede er udsolgt.

Kurset foregår i Middelfart den 4.-5. november kl. 10-16 begge dage, og det koster 1.595 kroner at deltage.

Tilmeld dig kurset her.

Har du spørgsmål til kurset eller til clairvoyant Marianne Hostrup, så kan du kontakte hende på tlf.: 21 34 73 46. Du kan også læse om hendes andre ydelser på hendes hjemmeside.