Skip to main content
17. maj 2024

CO2-beregner sikrer STARK klimapris

Vi kan ikke komme udenom, at klimaet og C02-belastning spiller en større og større role for danske virksomheder. I torsdags modtog STARK Finans Impact Climate Award 2024 for deres digitale CO2-beregner.

Af: Isabella Fuglsang | Foto: STARK Danmark

I et stærkt felt blandt Velux, Arla og Fabricaid vandt STARKS digitale CO2-beregner, STARK KlimaLog, erhvervsmediet Finans og revisionsfirmaet KPMGs klimapris i torsdags, fortæller virksomheden i en nylig pressemeddelelse.

KlimaLog er en onlineplatform, hvor STARKs kunder med meget få klik får en detaljeret klimarapport over deres indkøb.

Unik indsats for klimaet

Klimaprisen uddeles til en virksomhed, som arbejder for og bestræber sig på at bremse klimaforandringerne.

Juryen, bestående af en række erhvervsledere fra toppen af dansk erhvervsliv, sagde følgende om deres begrundelse for valget:

Med STARKS KlimaLog kan aktører i byggebranchen (…) uanset størrelse få mulighed for at vælge mere miljøvenlige alternativer, leve op til klimakrav i byggeriet – og få kvalificeret input til at lave deres ESG-rapportering. STARK er den første i branchen, der synliggør store mængder af data samlet på denne måde.

Flere priser og flere tiltag

Foruden Finans Impact Climate Award-prisen blev STARKs KlimaLog tidligere på året udvalgt som en Børsen Bæredygtig-case sammen med en række innovative, grønne projekter fra dansk erhvervsliv.

Men KlimaLog er blot ét eksempel på, hvordan STARK arbejder for at gøre byggeriet grønnere. De har fx et rådgivningsteam på over 300 uddannede bæredygtighedsambassadører, som står klar til at rådgive kædens kunder i deres forretninger landet over.

Besøg din lokale STARK Middelfart på Lollandsvej 2, hvor de står klar med givtige og bæredygtige råd til dit næste byggeprojekt.