Skip to main content
31. januar 2023

Iværksættere hos The Platform kan se frem til gratis rådgivning og mentorordning

Når Trekantområdets nye iværksættermiljø The Platform slår dørene op inden længe, bliver det med mentorordning og gratis rådgivning til lejerne.

Iværksættere hos The Platform kan se frem til gratis rådgivning og mentorordning
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Når Trekantområdets nye iværksættermiljø, The Platform, slår dørene op inden længe, bliver det med et mentor board og gratis rådgivning fra lokale virksomheder til de nye lejere.

Midt i februar flytter de først lejere ind i kontormiljøet hos The Platform, der råder over 2000 kvadratmeter og har plads til 120 iværksættere. Foruden nye, kreative rammer kan iværksætterne se frem til gratis rådgivning fra lokale virksomheder samt en mentorordning.

Relevant lokal rådgivning

Det er ikke kun kreative iværksættere, der kommer til at have sin dagligdag hos The Platform. Der kommer også på skift til at være en lokal bankrådgiver, revisor og advokat i huset, hvor man kan aftale tid og få besvaret relevante spørgsmål. Rådgivningen er gratis for vores lejere, men hvis de skal hjælpe med specifikke opgaver, aftaler de en pris individuelt,” fortæller Tonny Vinding Møller, der er direktør hos The Platform.

Helt specifikt er der tale om en bankrådgiver fra Nordfyns Bank, en revisor fra BDO Middelfart samt en advokat fra Trolle Advokater.

Stærkt mentor board skal hjælpe iværksætterne

Mentorordningen hos The Platform kommer til at bestå af dygtige erhvervsdrivende, der kan træde til, hvis nogle af iværksætterne får brug for sparring i konkrete situationer eller har brug for kapital til at vokse.

Iværksætterne kan henvende sig til vores administration, og i fællesskab formulerer vi ønskerne. Når dette er på plads, tager vi kontakt til de mentorer, der kan løfte opgaven. Det kan også foregå som et ”pitch”, hvor alle mentorer kommer ind, og casen præsenteres for dem alle. Så beslutter iværksætteren sammen med os, hvad der vil fungere bedst“, tilføjer Tonny Vinding Møller.

Tonny kommer til at stå for den daglige drift i The Platform sammen med erhvervsmand Vagn Orry Knudsen. Vagn kommer desuden til at være en del af mentor boardet sammen med:

  • Anne Dorthe Hjort – grundlægger af Nature Planet
  • Bernt Dahl – Indehaver af Kentaur
  • Brian Vangsted – Tidligere ejer af Lip
  • Jens Belling – Entreprenør, investor og ejendomsudvikler

Mentor boardet kommer også til at fungere som sparring for bestyrelsen og ledelsen i fremtidige opgaver.

Stadig ledige pladser – men ikke alle kan få en plads

Hvis du drømmer om et lækkert kontor, hvor alt er inkluderet i den månedlige leje, kan du med fordel tage et kig på The Platforms ledige kontorer her. Kontorpladserne er tiltænkt krøllede hjerner og kloge hænder fra hele landet. Der er derfor også enkelte, der er blevet afvist en plads i iværksætterhuset, da deres virksomheder ikke har passet ind i konceptet. Kontorpladserne er nemlig forbeholdt iværksættere, der kan støtte og inspirere hinanden.

Du kan læse mere om The Platforms vision på deres hjemmeside.