Skip to main content
3. marts 2023

danbolig Middelfart får nye ejere: Lokal Strib-dreng står i spidsen

Den lokale ejendomsmægler, danbolig Middelfart, har fået nye ejere, og de kommer både med lokalkendskab og stor erfaring, da de allerede driver fem ejendomsmæglerforretninger i Odense.

danbolig Middelfart får nye ejere: Lokal Strib-dreng står i spidsen
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Den lokale ejendomsmægler, danbolig Middelfart, har fået nye ejere, og de kommer både med lokalkendskab og stor erfaring, da de allerede driver fem ejendomsmæglerforretninger i Odense.

På Algade 83 er der i den seneste tid sket forandringer. Det er stadig danbolig Middelfart, der holder til i den røde murstensbygning mellem tøjbutikker og bagerforretningen. Men inden i ejendomsmæglerforretningen er der kommet nye mennesker til.

Den tidligere ejer, Jesper Blomstrøm, har pr. 1. februar valgt at sige farvel og tak, og i stedet er en ny ejerkreds trådt til. Den består af Tore Wiben, Simon Mark Sørensen, Kenneth Gregers og Adam Arildsen.

Det er Adam Arildsen, der kommer til at stå for den daglige drift. Det er ikke hvilken som helst mand, der kommer til at have en dagligdag som leder på Algade 83. Adam Arildsen er nemlig indfødt Stribdreng. Med en opvækst i Strib kender han området godt, og han mener selv, at det kommer til at blive en stor fordel for forretningen fremover:

Det er et område, jeg kender utroligt godt. Jeg kender jo både området og menneskerne Jeg har det som at komme hjem efter at have arbejdet 7-8 år i Odense, fortæller Adam Arildsen.

Stærke kræfter fra Odense

Det er bestemt heller ikke uprøvede kræfter, der nu kommer til at føre ejendomsmæglerforretningen i Middelfart videre. Ejerkredsen driver nemlig allerede fem danbolig-forretninger i Odense. Men der var en helt særlig grund til, at de nu er klar til at takle boligmarkedet i Middelfart, fortæller Adam Arildsen.

Vi synes, der er spændende muligheder for os i Middelfart. Ved at være i Middelfart men også have fem forretninger i Odense, kan vi trække fra begge sider. Så i forhold til andre mæglere kan vi komme med noget rigtig spændende.

Hos deres ejendomsmæglerforretninger i Odense oplever de ifølge Adam Arildsen, at mange kunder har fokus mod Middelfart i forhold til at købe bolig. De kommer derfor med et stort købekartotek, som de kan bruge i deres nye forretning i Middelfart.

Udover et stort købekartotek, kommer de også med et stort og professionelt setup. De har en professionel marketingsmedarbejder ansat, der står for deres markedsføring på tværs af alle forretninger og platforme. Det håber Adam Arildsen, kan give dem en fordel, så de kan skille sig ud blandt ejendomsmæglerne i Middelfartområdet.

Vil gerne hjælpe mennesker

Målsætningen er også helt klar for den nye daglige leder hos danbolig Middelfart. Men modsat mange andre ejendomsmæglere, ligger Adam Arildsens fokus ikke udelukkende på salg og overskud. Han fortæller, at den personlige kontakt og rådgivning vægter højest:

De fleste mæglere vil være nummer et og sælge så og så meget. Selvfølgelig har vi også ambitioner, men det der kendetegner mig personligt, er, at jeg bare rigtig gerne vil hjælpe nogle mennesker med deres boligdrømme og specielt her i Middelfart.