Skip to main content
3. juli 2023

De har gjort det igen: EDC Middelfart sælger strandvejsvilla på under to måneder

Strandvejen 11a ligger smukt med panoramaudsigt over Lillebælt og egen strand, så der er ikke noget at sige til, at det kun tog EDC Middelfart 46 dage at sælge boligen.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: EDC Poul Erik Bech - Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

De fleste ville nok forelske sig i villaen på Strandvejen 11a, der ligger tilbagetrukket fra vejen med drømmeplaceringen lige ud til vandet. Og selvom egen strand og udsigt til begge broer sætter barren højt, så skuffer boligen heller ikke indendørs med sit stringente og minimalistiske udtryk.

Den imponerende villa var udbudt til 13.500.000 kroner, og selvom det ikke er et prisleje, som alle kan være med til, så finder du nu et ”solgt”-skilt foran hjemmet. Efter små 46 dage stod de rigtige købere klar til at underskrive købskontrakten hos EDC Poul Erik Bech – Middelfart.

Se boligen i galleriet under teksten.

Landsdækkende køberkartotek

Som Danmarks største ejendomsmæglerkæde har EDC Poul Erik Bech – Middelfart adgang til et landsdækkende køberkartotek, som de bringer i spil, når de skal sælge både store og små boliger. Dermed kan de tiltrække lokale købere såvel som købere fra storbyerne og udlandet.

Skal du have din bolig solgt, eller er du på udkig efter lignende i Middelfart og omegn? Så tag kontakt til EDC Poul Erik Bech – Middelfart, der altid står klar til at hjælpe.

Kontakt dem eller bestil en gratis salgsvurdering på tlf.: 64 41 16 02 eller mail: 550@edc.dk