Skip to main content
28. april 2023

Den lokale vingård Rose Winery lancerer deres første vin

Var det noget med et glas fynsk vin? Så kom med på lørdag, når vingården Rose Winery afslører deres allerførste vin.

Den lokale vingård Rose Winery lancerer deres første vin
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Var det noget med et glas fynsk vin? Så kom med på lørdag, når vingården Rose Winery afslører deres allerførste vin. 

I Asperup, en kort gåtur fra Båring Strand, finder du det fynske svar på en vingård. Her gror knap 5000 vinstokke lystigt med Solaris, der bliver til hvidvin, samt Rondo og Cabernet Cantor, som skal danne basen for et forfriskende glas rosé. 

Den familieejede vingård startede op i 2021, og nu er de klar til at lade interesserede smage på deres første vinproduktion. I anledningen afholder de et afsløringsevent på vingården, Tanggyden 1 i Asperup, i morgen den 29. april.  

Arrangementet varer fra kl. 11.00 – 13.00, og gæsterne vil både få lov at høre om, og smage på vinen, ligesom Restaurant Båringskov Gl. Badehotel sørger for lidt lækre tapas-snacks. Dernæst er der mulighed for en tur ned gennem vinmarken og ind forbi deres produktionsmaskiner. 

Kærlighed og respekt for druen  

Hos Rose Winery er det gode glas vin i fokus, og de tager en passion for gartneri med sig i produktionen. De tror på, at de med små ændringer i druernes forhold og ved at behandle de saftige frugter med kærlighed og respekt kan få den helt rette smag og kvalitet til deres vin. 

Og selvom vinproduktionen endnu er i startfasen, så forventer de, at de fra tredje år og frem kan levere mellem 10.000 og 15.000 flasker fynsk vin – hvert eneste år.  

Skal du også smage på de gode sager, så kan du fremover købe dem hos Møllers Fiskehus og Restaurant Båringskov Gl. Badehotel.