Skip to main content
3. juli 2023

Design dit eget tæppe hos HM Gardinbusser

Har du også svært ved at finde lige akkurat dét tæppe, som vil fuldende indretningen i dit hjem eller på kontoret? Så er der hjælp at hente hos HM Gardinbusser.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Unsplash
Annoncørbetalt Indhold

Hos HM Gardinbusser er de eksperter i skræddersyede tekstiler til både private og erhvervskunder, og deres sortiment byder på meget mere end bare gardiner.

Vidste du f.eks., at du kan designe dit helt personlige tæppe hos dem? Her har du mulighed for at vælge alt fra størrelse, type og tykkelse til farve, facon og kantning. Et specialdesignet tæppe fra HM Gardinbusser kan fås som afpasset tæppe eller væg til væg-tæppe, og du får din sag for, når du skal vælge imellem de mange skønne tekstiler.

De sørger endda for at lave en ekstra bagside på afpassede tæpper, så de bliver skridsikre og uden bøjede hjørner og kanter.

Også til badeværelset og terrassen

Mangler du også lidt nyt til badeværelset, finder du desuden et udvalg af håndklæder, bruseforhæng og bademåtter i forskellige farver og kvaliteter. Og til uderummet kan du gå på opdagelse i deres store sortiment af solafskærmning med bl.a. markiser og parasoller.

Tag et kig på deres mange produkter på deres hjemmeside, eller ring til dem på tlf.: 70 23 22 60 for at høre mere om deres muligheder.