Skip to main content
1. februar 2024

Det kan du glæde dig til hos Lillebælt Sport og Kultur i foråret

Selvom vi først lige er trådt ind i februar måned, så er Lillebælt Sport og Kultur allerede klar med en række spændende forårsarrangementer.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: LokalNyt Middelfart

I marts kommer Lillebæltshallerne til at summe af liv. Lillebælt Sport og Kultur er værter for en række spændende arrangementer, og der er særligt noget at se frem til for de gymnastikinteresserede.

Gymnastikopvisninger i lange baner

I løbet af måneden kan du komme indenfor til intet mindre end tre forskellige opvisningsarrangementer. Den 2. marts er det MG&BKs egne gymnastikhold, der holder forårsopvisning, og fredag den 15. marts bliver Lillebæltshallerne samlingspunkt for masser af efterskolegymnaster.

Måneden sluttes af med DGIs gymnastikopvisninger, som forløber over to dage i weekenden d. 23.-24. marts. Læs mere om de forskellige opvisninger her:

Til de kreative

Er du knap så meget til gymnastik, men bruger du hellere din tid med fordybelse i kreative sysler, så kan du glæde dig til den 9.-10. marts, hvor Lillebæltshallerne igen får besøg af Scrapbooking Convention.

Her vil være borde til kreative udfoldelser, inspirerende kurser og workshops samt masser af stande og butikker med materialer, pynt og værktøj til scrapbooking.

Læs mere om Scrapbooking Convention her.