Skip to main content
28. februar 2024

Distriktets bedste souschef i Kvickly findes i Middelfart

Hvert år hædrer Kvickly deres ansatte med flere forskellige priser. Og i år tilfaldt titlen Årets Souschef i Kvickly i Distrikt 850 til Heidi fra Kvickly i Middelfart.

Af: Isabella Ravn | Foto: Kvickly Middelfart

Smilene er ekstra store hos Kvickly Middelfart for tiden. Souschefen Heidi er nemlig lige blevet kåret til “Årets Souschef” i distriktet.

Med nomineringen fulgte disse flotte ord:

Heidi har været en god ambassadør i souschefgruppen på tværs i distriktet. Hun er en anerkendende chef i det daglige i butikken, medarbejderne har som en naturlig del hendes hjerte. Du sætter høje krav og udvikler en masse medarbejdere i den rigtige retning. Din sprudlende energi spredes hver dag til alle hjørner af varehuset, til både kunder og kollegaer.

Stort tillykke med kåringen herfra. Og husk at give Heidi en ekstra highfive næste gang, du ser hende i Kvickly Middelfart.

Årets Souschef i Kvickly Middelfart. Foto: Kvickly Middelfart

Fakta:

Om Kvickly Middelfart:

Varehus på ca. 3.000 m2 salgsareal. Eget bageri, konditori, pølsemageri, slager, delikatesse, stor vin afdeling, Danmarks største udvalg af specialøl, stor nonfood afdeling, stor frugt/grønt afdeling og et stort udvalg af blomster. Se mere på www.kvicklymiddelfart.dk