Skip to main content
22. november 2023

Døjer du med akne? Så kan Vita Nova Skincares Akne Fond måske hjælpe

Huden har stor påvirkning på livskvaliteten. Unge, som lider af akne, har med Vita Nova Skincares Akne Fond muligheden for at forbedre deres hudtilstand og øge deres selvtillid uanset deres økonomiske situation.

Af: Isabella Ravn | Foto: Pexels
Annoncørbetalt Indhold

Vita Nova Skincares Akne Fond er oprettet med det formål at tilbyde gratis aknebehandlinger til unge mennesker i alderen 20-35 år, der ikke har økonomiske midler til at betale for behandlingerne. 

Hos Vita Nova Skincare brænder de for at hjælpe deres patienter og bidrage positivt til samfundet. Med deres kombination af medicinsk viden, kosmetiske behandlinger og vejledning om medicinsk hudpleje stræbes der efter at hjælpe unge mennesker med at forbedre deres hudtilstand og øge deres selvtillid.

Så hvis du er i aldersgruppen 20-35 år og kæmper med akne, er du velkommen til at ansøge om deres gratis behandlingsprogram. For at ansøge skal du blot sende en mail til info@vitanovaskincare.dk

I mailen skal du inkludere følgende oplysninger:

  • Navn og alder
  • En kort beskrivelse af din hudtilstand og aknens sværhedsgrad
  • En begrundelse for, hvorfor du ikke har råd til behandlingen.

Vita Nova Skincare vil gennemgå alle ansøgninger med omhu og løbende vælge dem, som de vurderer at kunne hjælpe bedst muligt. Disse vil blive kontaktet. 

Du kan læse mere om fonden her.