Skip to main content
21. november 2023

EDC Middelfart har solgt bolig på attraktiv adresse i Gl. Strib

Flot renoveret villa med udsigt over Lillebælt har netop fået nye ejere, efter at EDC Poul Erik Bech – Middelfart har haft det til salg.

Af: Isabella Ravn | Foto: EDC Poul Erik Bech - Middelfart

Boligsalget går strålende i Middelfart og omegn, og det ved de om nogen hos EDC Poul Erik Bech i Middelfart. For nyligt havde de en flot renoveret villa til salg i attraktive Gl. Strib på Münstervej 31, og efter løbende opfølgning med sælger og en proaktiv tilgang blev de nye ejere fundet.

Villaen udmærkede sig med en skøn udsigt over Lillebælt bl.a. fra den hævede terasse, energimærke C samt et boliglignende kælderareal med mulighed for erhverv med 2 lokaler, eget bad og indgang.

Skal EDC Middelfart sælge din bolig?

Hos EDC Middelfart møder du et professionelt team med masser af lokalt kendskab og lokalt engagement. De skræddersyer altid deres salgsproces til dine behov, og den gode dialog med sælgeren er i højsædet.

Forretningen er desuden en af de mest sælgende ejendomsmæglere i kommunen, og som en del af landets største ejendomsmæglerkæde har de mulighed for at trække på et landsdækkende køberkartotek.

Book en gratis og uforpligtende salgsvurdering hos dem på tlf.: 64 41 16 02 eller mail: 550@edc.dk.