Skip to main content
13. september 2023

EDC Middelfart sælger luksusvilla på bare seks dage

Med udsigt over golfbanen og kysten ligger Rømøvænget 3, der hurtigt tiltrak sig opmærksomhed, da den for nyligt blev sat til salg hos EDC Poul Erik Bech i Middelfart.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: EDC Poul Erik Bech - Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

Ventetiden blev kort for ejerne af Rømøvænget 3, da de besluttede sig for at sætte hjemmet til salg. Det tog EDC Middelfart knap en uge at finde den rette køber, som nu kan se frem til luksus og komfort i første række til en skøn udsigt i Middelfart.

På adressen møder man en stilren villa fra 2008, som med sine 225 kvm er et ideelt familiehjem. Særligt førstesalens åbne og eksklusive miljø, der akkompagneres af et smukt udsyn, er et af boligens uimodståelige salgspunkter

De moderne og luksuriøse løsninger findes inde såvel som ude, og der er bl.a. gjort klar til hyggelige sommerdage med en indbygget swimspa og terrassemiljøer til al slags vejr.

Når en villa som denne bliver udbudt til salg, skal man altså ikke tøve med at slå til – og det gjorde hverken køberen, sælgeren eller EDC Middelfart i denne sag.

Se villaen i galleriet under teksten.

Går du med salgstanker?

Skal EDC Middelfart også sælge din bolig? Så kan du altid kontakte dem for en gratis salgsvurdering på tlf.: 64 41 16 02 eller mail: 550@edc.dk.

Lige nu og indtil den 8. oktober kan du endda deltage i konkurrencen om en designerstol fra Finn Juhl til en værdi af 18.995 kroner, når du booker en salgstjek hos EDC Poul Erik Bech. Læs mere her.