Skip to main content
17. juli 2023

EDC Middelfart sørger for endnu et hurtigt salg – denne gang på Færgegårdvej

I attraktive Strib skifter villaen på Færgegårdvej 23 snart hænder, efter at EDC Middelfart på bare 34 dage fik købsaftalen underskrevet.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: EDC Poul Erik Bech - Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

Bekendtskabet med Færgegårdvej 23 blev kort for EDC Poul Erik Bechs afdeling i Middelfart, der kun behøvede at annoncere for boligen i lidt over en måned. Den rette køber stod parat til at overtage det moderne og rummelig hjem, som blev solgt til udbudsprisen efter 34 dage på markedet.

Der er heller ikke noget at sige til, at interessen hurtigt indfandt sig, for på adressen møder man en vaskeægte familievilla, der er blevet moderniseret og renoveret til den helt store guldmedalje. Kælder og stueplan byder på rigeligt med kvadratmeter at boltre sig på, og med sin høje beliggenhed i kystbyen, er der sikret udsigt til Lillebæltsbroen.

Se villaen i galleriet under artiklen.

Går du med salgstanker?

Som Danmarks største ejendomsmæglerkæde har EDC Poul Erik Bech – Middelfart adgang til et landsdækkende køberkartotek, som de bringer i spil, når de skal sælge både store og små boliger. Dermed kan de tiltrække lokale købere såvel som købere fra storbyerne og udlandet, som søger fordelene ved skønne Middelfart.

Skal EDC Middelfart også hjælpe med at sælge dit hjem, så kan du altid booke en gratis salgsvurdering hos dem. Du kan også blive en del af deres køberkartotek og komme i forreste række til de nyeste boliger.

Kontakt dem på tlf.: 64 41 16 02 eller mail: 550@edc.dk.