Skip to main content
5. juli 2023

EDC Middelfart var Fyns mest sælgende EDC-butik i juni med 17 handler

Sommerens første måned har været effektiv hos EDC Poul Erik Bechs afdeling i Middelfart, der tager førertrøjen som månedens mest sælgende EDC-butik på Fyn.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: EDC Poul Erik Bech Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

Det gode sommervejr i juni har ikke kun fået os mere ud i solen – det har også fået endnu flere ud for at lede efter deres næste hjem. Det har de kunne mærke hos EDC Poul Erik Bech Middelfart, hvor den ene bolighandel har taget den anden måneden igennem.

Ejendomsmæglerne hos Middelfart-afdelingen har nemlig fået underskrevet intet mindre end 17 købsaftaler i juni, og det er mere end nogen anden EDC-butik på Fyn kan prale af. Derfor kan de nu stolt kalde sig den mest sælgende EDC-afdeling på Fyn i juni måned.

Mest sælgende i Middelfart

Den gode statistik er bestemt ikke fremmed for EDC Middelfart, der ikke kun er en del af Danmarks største ejendomsmæglerkæde. De dominerer også bolighandlen i Middelfart som den ejendomsmægler med det største antal solgte boliger i byen.

Tidligere på året blev ejendomsmægler og indehaver af Middelfart-afdelingen Kristoffer Sommers Gjettermann tilmed kåret som kædens mest sælgende ejendomsmægler ud af de mere end 650 medarbejder, der er fordelt over hele landet.

Skal EDC Middelfart også hjælpe med at sælge din bolig? Kontakt dem for en gratis og uforpligtende salgsvurdering på tlf.: 64 41 16 02.