Skip to main content
13. marts 2023

EDC Poul Erik Bech er den største ejendomsmægler i Middelfart

Hvem går du til, når du skal have solgt din bolig? I Middelfart er der flest, der får solgt deres bolig gennem EDC’s filial i byen.

EDC Poul Erik Bech er den største ejendomsmægler i Middelfart
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hvem går du til, når du skal have solgt din bolig? I Middelfart er der ifølge Boligsiden flest, der får solgt deres bolig gennem EDC Poul Erik Bechs filial i byen. 

Hos EDC i Middelfart går de rundt med ekstra store smil for tiden. Statistikker på Boligsiden viser nemlig, at de beholder førertrøjen med flest boligsalg i området. De er altså den største ejendomsmægler i Middelfart med 71 solgte boliger i alt i postnummeret 5500. 

Boligsiden er en aktuel og troværdig platform for al boligkøb og –salg i Danmark, der udføres af professionelle ejendomsformidlere. De modtager automatisk direkte information om alt, hvad der rører sig på boligmarkedet, som de samler i deres database og udarbejder til statistik. 

Udover at toppe listen med antal solgte boliger så viser Boligensiden også en rosende tilfredshed blandt EDC Middelfarts kunder. De ligger endda højere end landsdelsgennemsnittet for ejendomsmæglere på de fleste parametre om kundetilfredshed.   

Se hele statistikken over ejendomsmæglere i Middelfart her.