Skip to main content
2. august 2023

EDC Poul Erik Bech – Middelfart scorer højt på kundetilfredshed

Kunderne hos EDC Middelfart er glade. Det viser mæglerforretningens statistik på boligsiden.dk, hvor de får ti ud af ti mulige stjerner under sælgeranbefalinger.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: EDC Poul Erik Bech - Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

Når sælgere har fået deres bolig solgt hos en ejendomsmægler, bliver de stillet ti spørgsmål om deres tilfredshed med forretningen. De bliver spurgt til rådgivning, information og orientering før og under processen samt markedsførings, pris og deres overordnede tilfredshed.

Besvarelserne bliver vist i et gennemsnit på den digitale boligportal, boligsiden.dk. Og hos EDC Poul Erik Bechs afdeling i Middelfart vidner ti fulde stjerner om stor tilfredshed blandt deres kunder.

Gennemsnittet for hver af de ti spørgsmål ligger på mindst 9,6 – og ved det afsluttende spørgsmål om, om kunderne vil anbefale EDC Middelfart til andre, er svaret en ren topkarakter.

Købere fra hele landet

EDC Middelfart gør blandt andet brug af deres landsdækkende køberkartotek, når de skal sælge små og store boliger. På den måde kan de få fat i købere fra både lokalområdet, de store byer og endda fra udlandet.

Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering ved at kontakte dem på tlf.: 64 41 16 02 eller mail: 550@edc.dk. Du kan også læse mere om ejendomsmæglerne på deres hjemmeside.