Skip to main content
10. maj 2024

Eksklusivt tilbud på gratis lagringsplads i et halvt år hos Onlime.dk

Mangler du lagringsplads online? Lige nu tilbyder Onlime et helt eksklusivt tilbud til læsere af LokalNyt Middelfart.

Af: Andreas Hjort | Foto: Onlime

Leder du efter en nem og sikker måde at opbevare, synkronisere og dele dine filer på?

Onlime er et 100 % skandinavisk og sikkert alternativ til Dropbox, Google Drev og andre udenlandske tjenester.

Lige nu tilbyder Onlime et eksklusivt tilbud til læsere af LokalNyt Middelfart. Du kan nemlig få 100 GB gratis i seks måneder.

Med Onlimes online lagerplads kan du sikkert opbevare alle dine billeder, dokumenter og andre filer i skyen. Du har adgang til dine filer fra alle enheder, og du kan også nemt dele dem med familie, venner eller kolleger.

Mere end en online lagringsplads

Onlime tilbyder også en række andre andre services, som du kan drage fordel af som kunde.

Hvis du leder efter specifikke billeder, så har Onlime en intelligent og privat billedsøgningsfunktion, der kan hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter. Ved at anvende søgefraser som: “Pige, der holder en hund på en tåget efterårsdag”, kan du finde specifikke billeder, som matcher præcis det udtryk, du leder efter.

Onlime har selv udviklet funktionen og ejer derfor også teknologien bagved, hvilket sikrer, at dine data ikke bliver brugt til at træne eller forbedre funktionen, og de bliver heller ikke delt med andre virksomheder.

Med Onlime får du også gratis adgang til Word, Excel og PowerPoint. Disse funktioner tillader dig at oprette, redigere og dele dokumenter online. Du kan se ændringer og kommentarer fra andre Onlime-brugere og downloade filerne direkte til din enhed.

100% skandinavisk

Onlime er en 100% dansk ejet virksomhed uden investorer fra udlandet. Deres hovedsæde er i Middelfart og deres datacentre ligger i Norge. Hos Onlime kan du altid få kundesupport på dansk, hvis du ønsker det. Den fysiske placering af data og virksomheders juridiske placering er afgørende for, hvordan dine digitale rettigheder og data respekteres og håndteres.

Ved at benytte Onlime har du langt flere rettigheder i henhold til EU-lovgivningen end ved brug af en tjeneste placeret i f.eks. USA, hvor de amerikanske myndigheder har mulighed for at overvåge og indsamle oplysninger om EU-borgere uden samtykke.

Onlime indsamler ikke dine data, og de tjener heller ikke penge på dem. Deres formål er udelukkende at udvikle og drive deres tjenester, så du trygt og sikkert kan opbevare dine filer, velvidende at de forbliver private.

Hvis du har behov for ekstra lagerplads og ønsker at bruge en sikker og pålidelig service, som er 100% Skandinavisk, så er dette en oplagt mulighed. Du kan gøre brug af det eksklusive tilbud fra Onlime ved at klikke her.