Skip to main content
25. maj 2023

Er det tid til nye sundhedsvaner?

Ønsker du at få en snak om dine sundhedsvaner? Middelfart Kommune har en række sundhedstilbud for alle over 18 år – blandt andet sundhedssamtalen.

Er det tid til nye sundhedsvaner?
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kunne du også godt trænge til nogle nye og sundere vaner? Så vil Middelfart Kommune gerne give dig en hjælpende hånd, så du kan leve et endnu sundere liv.

Det er ikke en nem sag at omlægge sine vaner, og vi har nok alle oplevet, hvordan en streng slankekur eller et nyt træningsmål bliver svært at overholde i længden. Men det er vigtigt – måske endda nødvendigt – at du foretager livsstilsændringer og værner om din sundhed.

Hos Middelfart Kommune vil de gerne bakke op om dig og dine sundhedsmål, og derfor udbyder de en række sundhedstilbud. Her kan du få hjælp og rådgivning til blandt andet søvn, rygestop, mental sundhed og vægttab. Du kan også starte ud med at få en snak om dine sundhedsvaner. Kommunen tilbyder nemlig også en sundhedssamtale, hvor du får mulighed for at sætte ord på de vaner, som du ønsker at forandre for at fremme din sundhed. I fællesskab med sundhedspiloter fra kommunen afklarer I, hvilke sundhedstilbud, der kunne være relevant for dig. Samtalen, der varer cirka en time, er uforpligtende og et tilbud til alle borgere over 18 år.

Giv dem et kald og hør mere om sundhedssamtalen

Sundhedspiloterne står altid klar til at vejlede dig til det bedste tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte sundhedspiloterne for at høre mere om sundhedssamtalen og de andre sundhedstilbud i Middelfart Kommune. De kan kontaktes på telefon 8888 4652 eller 8888 4654.

Du kan også læse mere om Middelfart Kommunes sundhedstilbud på deres hjemmeside.