Skip to main content
8. januar 2024

Erfaren midtjyde bliver erhvervsrådgiver i Middelfart Sparekasse

Efter 36 år i den midtjyske finanssektor er 54-årige Henrik Kristiansen rykket til Middelfart, hvor han har fået job som erhvervsrådgiver i Middelfart Sparekasse.

Af: Middelfart Sparekasse | Foto: Prfoto
PRESSEMEDDELELSE

Middelfart Sparekasse har ved årsskiftet budt velkommen til en erfaren rådgiver i erhvervsafdelingen i Middelfart. Det er 54-årige Henrik Kristiansen, som efter 36 års virke i forskellige pengeinstitutter i det midtjyske – senest som erhvervskundechef i Andelskassen Herning – har valgt at slå sig ned på Vestfyn.

Mine tre voksne børn bor alle i Odense, og det er en helt gammel drøm for mig nu at flytte fra Midtjylland til Middelfart. Vi har også en del gode relationer til Vejle-egnen, hvor jeg blandt andet sidder i bestyrelsen for Balle Fri- Musik- & Idrætsefterskole. Min ene datter og svigersøn har desuden sejlbåd liggende i Strib – så vi er bevidst end midt i det hele og glæder os til at involvere os i byen og området, siger Henrik Kristiansen, som ud over at overtage en eksisterende portefølje af erhvervskunder ser frem til at deltage i forskellige netværk og arrangementer og opbygge professionelle relationer i sit nye markedsområde.

Kollegaskabet og det sociale liv omkring jobbet skal selvfølgelig være i orden. Men mødet med kunden er dog det vigtigste omdrejningspunkt for mit arbejde. Det bliver spændende at komme ud og se forskellige typer virksomheder og høre om ejernes planer og drømme for fremtiden. Jeg bruger meget gerne min egen erfaring og faglighed til at sparre med kunden og sammen skræddersy de helt rigtige løsninger, siger Henrik Kristiansen.

Jeg har valgt Middelfart Sparekasse, fordi jeg har hørt mange gode ting om kulturen i sparekassen – og så tiltaler det mig, at man vil hinanden og kunderne, siger tilflytteren, som fremover får ganske kort på arbejde.

Vi har købt hus i cykelafstand til sparekassen og nyder allerede vores nye, flotte udsigt til Lillebælt og broerne. Det bruger vi en del tid på at sætte i stand, men når det arbejde er overstået, glæder jeg mig til at komme ud og spille noget mere golf og se mere til lokalområdet og den smukke natur på racercyklen eller mountainbiken. Min motorcykel skal helt sikkert også ud at se området. Der er planer nok, men nu må vi se, hvor meget jeg rent faktisk når, siger han og smiler optimistisk.