Skip to main content
22. marts 2023

Estate Strandstoft flytter i nye lokaler

Snart skal Estate Strandstoft have flyttekasserne frem. Til august rykker de nemlig skriveborde og salgsdokumenter til midtbyen.

Estate Strandstoft flytter i nye lokaler
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Snart skal ejendomsmæglerne hos Estate Strandstoft have flyttekasserne frem. Til august rykker de nemlig skriveborde og salgsdokumenter til midtbyen. 

Lige på hjørnet af det trafikerede kryds ved Viaduktvej og Østergade i Middelfart by ligger de tomme lokaler, som Sparekassen Sjælland-Fyn sidste år efterlod. Men til sommeren kommer der igen liv bag ruderne, for Estate Strandstoft kan nu fortælle, at de er de heldige lejere af ejendommen.  

Ejendomsmæglernes nuværende adresse hedder Odensevej 169, hvor forretningen er placeret lettere tilbagetrukket og anonymt. Den nye beliggenhed giver dem langt mere synlighed fra både bilister, cyklister og gående, der hver dag passerer. 

Inden de kan flytte ind, skal både facade og lokaler dog have en kærlig hånd, så bygningen præsenterer sig moderne i grå nuancer. Derfor sker overtagelsen først pr. 1. august, hvis alt går efter planen. 

12 år med stor vækst 

Heidi Strandstoft startede Estate-filialen op for 12 år siden på Odensevej, og siden er både Per Strandstoft og yderligere fem ansatte kommet til. I dag er de én af de største mæglere i byen, og de kan prale af mere end 100 salg om året.  

De håber, at flytningen og den nye adresse kan hjælpe dem til at vækste endnu mere, nu hvor mange flere forbipasserende vil kaste et blik på deres boliger.