Efterårsferie i Byggecentrum

Tag hele familien med og brug en skøn efterårsdag i Byggecentrum. I Danmarks største byggeudstilling kan du samle inspiration til dit næste bolig- eller byggeprojekt, og få masser af oplevelser. I den kommende efterårsferie er der masser af forskellige aktiviteter for både børn og voksne. 

Hvis du har planer om at bygge om, bygge nyt eller renovere, bør du komme forbi Byggecentrums permanente byggeudstilling på 28.000 m2 – med stande både ude og inde. Her er der masser af inspiration at hente til ethvert byggeprojekt.  

Søndagene i både uge 41 og 42 tilbyder Byggecentrums Byggeråd gratis rådgivning om byggeprojekter. Byggerådet består af arkitekter og konstruktører, og fra kl. 10-15, står de klar til at hjælpe dig, så du kan undgå ærgerlige fejl og besværlige omveje i dit byggeprojekt.  

Mens du går rundt og finder inspiration og råd, er der masser for børnene at lave. 

Kastanjeværksted og tegnekonkurrence 

Børnenes efterårsferie kan bruges på kreative aktiviteter hos Byggecentrum. I hele efterårsferien er der nemlig åbent kastanjeværksted for de mindste. Her kan de hygge sig med at slippe fantasien løs. De må naturligvis tage deres fine kastanjekreationer med hjem bagefter.  

Desuden afholder Byggecentrum en tegnekonkurrence i hele efterårsferien. Her kan børnene tegne deres yndlingsrum og deltage i konkurrencen om et gavekort til LEGO på 500 kr. 

I efterårsferien vil der også være en gratis slikpose og ballon til alle børn. 

I kan desuden også forlænge jeres ophold hos Byggecentrum med en overnatning hos HUSET Middelfart, som de deler matrikel med. Helt særligt er det muligt at booke en overnatning i et af deres smukke værelser med eget bad og udgang til naturen. Du kan læse meget mere om muligheder for overnatning hos HUSET Middelfart i efterårsferien lige her.

Date

15. - 23. okt 2022
Expired!

Location

Byggecentrum
Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart
Category