Skip to main content
10. januar 2024

Få en horoskoptydning til nedsat pris i hele januar hos Mengs Univers

Lis Meng har over de seneste måneder dygtiggjort sig indenfor astrologi, og hun er nu klar til at invitere interesserede ind til en begyndertydning.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Mengs Univers

Har du nogensinde tænkt over, hvad dit horoskop siger om dig, og hvordan du kan bruge astrologien aktivt i dit liv? Det kan du blive meget klogere på hos Mengs Univers.

Lis Meng har en stor interesse for astrologien, og den har hun nu bakket op med en uddannelse indenfor astrologi. Selvom hun stadig er ny indenfor feltet, kan hun allerede nu tilbyder begyndertydninger, hvor I sammen dykker ned i dit horoskop.

Lige nu og i resten af januar måned koster en begyndertydning kun 250 kroner. Herefter stiger prisen til 350 kroner.

Hvad siger planeterne om dig?

Til en begyndertydning hos Mengs Univers vil I undersøge placeringen af planeter og måner, og hvad det alt sammen kan være med til at fortælle om dig. Undervejs vil Lis Meng bruge sine evner som menneskekender og healer til at mærke, hvem du er, hvad dine styrker og udfordringer er, og hvad du har behov for.

Til sammen får du et unikt indblik i dig og dit indre, som du kan bruge i din videre udvikling.

En begyndertydning tager ca. 90 minutter, og du skal forinden oplyse din fødselsdag, dit fødselsår, -tidspunkt og -sted. Dette indtaster du ved online booking, som du finder her.