Skip to main content
4. september 2023

Få extensions til 20% hos Fashion Cut Intercoiffures nye frisør

I september og oktober kan du få mere fylde og længde til lokkerne til en særligt god pris, når Fashion Cut Intercoiffure fejrer deres nye frisør Cecilie med 20% rabat på extensions.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Pexels
Annoncørbetalt Indhold

August var en god måned hos frisørsalonen Fashion Cut Intercoiffure. De fik nemlig ansat to nye, dygtige frisører, og det vil de nu markere med skarpe tilbud til alle kunderne.

Derfor kan du i hele september og oktober få sat extensions i håret hos Cecilie med 20% rabat. Cecilie er ekspert i alle former for extensions, og hun gør en dyd ud af at skabe det helt rette resultat, der både klæder kundens udsende og personlighed.

Extensions er mest kendt som en hurtig måde at få mere længde til håret, men du kan også få gavn af extensions, hvis du kun ønsker mere fylde i dit hår.

Du er altid velkommen til at besøge salonen på Østergade i Middelfart, hvis du er i tvivl om, om extensions er noget for dig. Her står de altid klar til at rådgive dig.

Du kan også booke en tid hos Cecilie med det samme på Fashion Cut Intercoiffures hjemmeside eller over tlf.: 64 41 24 09.