Skip to main content
3. august 2023

Få hjælp til at smide feriekiloene eller bestil en pause fra hverdagen

Har sommeren sat sit præg på din krop, og ønsker du at gøre noget godt for dig selv i en travl hverdag? Så er der hjælp at hente hos MTPT.

Af: Isabella Ravn | Foto: MTPT
Annoncørbetalt Indhold

I flere uger har vi danskere nu afviklet vores længe ventede sommerferie, hvor arbejdet er blevet lagt væk, og liggestolen fundet frem. Sommerferien er for mange en tid, hvor man tager uønskede kilo på, som kan være meget svære at smide igen, men det er også en tid, hvor kroppen nærmest går i dvale, hvilket betyder, at det kan være hårdt for kroppen at komme tilbage til arbejde.

Kan du se dig selv og din krop i ovenstående, så er Mathias Kristensen, der ejer virksomheden MTPT, den hjælpende hånd eller motivation du har brug for.

Få hjælp til at smide feriekiloene
Ønsker du at smide dine feriekilo, så tilbyder MTPT personlig træning, som foregår i Fitness World i Fredericia eller i Middelfart. Mathias er i Middelfart hver mandag og onsdag, samt i Fredericia hver tirsdag og fredag. Du kan frit vælge om du vil træne i Middelfart, i Fredericia eller en kombination af begge steder. Træningen vil blive tilpasset dine behov, det kræver blot, at du bliver medlem af Fitness World.

Udover personlig træning vil Mathias også coache dig i din kost, således at du opnår dine mål og bliver “uddannet” til at klare dig selv efter forløbet.

Bestil en pause fra en travl hverdag
Trænger kroppen til at blive løsnet op efter en god ferie, eller har det været lidt for hårdt at komme tilbage til hverdagen? MTPT tilbyder desuden sportsmassage, hvor der tages god fat i din krop, og hvor du får løsnet eventuelle myoser eller affaldsstofophobninger. Derudover er der også mulighed for cupping, der er effektivt mod migræne og spændte muskler, samt scraping, der er med til at øge blodtilstrømningen i kroppen og aktiviteten i cellerne.

Har det derimod været hårdt for sindet at starte tilbage på arbejde? MTPT tilbyder også Wellness Massage, som er en blid massage med fokus på at få en pause fra hverdagens stress og travlhed. Der tilbydes også Hot Stone Massage, hvor der bruges varme lavasten til at få dig helt ned i gear og slappe helt af.

Du har hos MTPT mulighed for at bestille massagen direkte hjem til dig, hvilket betyder, at Mathias vil komme hjem til dig og massere, og du kan derfor gøre noget godt for din krop og dit sind, selv i en travl hverdag hvor det ellers kan være svært at finde tid til dette.

Kontakt MTPT

Du kan se mere om MTPT’s ydelser på hans hjemmeside eller kontakte Mathias her og booke en uforpligtende snak om personlig træning eller massage.