Skip to main content
5. april 2024

Få Mekanikerens bedste tips til, hvordan du gør bilen forårsklar

Mekanikeren har lavet en lille tjekliste til, hvordan du gør din bil klar til varmere vejr efter en hård og kold vinter.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Mekanikeren

Kør sommeren i møde med Mekanikerens bedste tips.

Stål som solen

Forårsrengøring i huset og lugning i haven er ofte det folk først giver sig i kast med, når temperaturen stiger. Når nu du er i gang, så giv din bil en grundig rengøring på både indersiden og ydersiden.

Kør som en drøm

Har du fået skiftet til sommerdæk? Det er vigtigt at køre med de dæk, der er beregnet til sæsonens vind og vejr. Bilens dæk skal også have det korrekte tryk for, at den har det bedste vejgreb. Du kan se i din bil, hvilket tryk dækkene skal have. Hvis du er i tvivl, så kør forbi Mekanikeren, så hjælper de dig med både dækskifte og korrekt dæktryk.

Fyld bilen op

Hvornår har du sidst tjekket, om din bil har tilstrækkeligt med motorolie, bremse-, køler- og sprinklervæske? Hvis det er noget tid siden, så kontrollér og påfyld – så er du sikker på ikke at løbe tør på et ubelejligt tidspunkt.

Kulde tærer på bilbatteriet, og efter nogle lange og kolde vintermåneder, er det en god idé også at tjekke det. Kontakt Mekanikeren, hvis de skal tjekke det for dig. 

Slip for besværet

Vil du hellere bare give opgaverne videre til en kompetent mekaniker, så få Mekanikeren til at gøre din bil forårsklar. Book en tid allerede i dag, så du kan køre sommeren i møde på bedste vis. Du kan booke en tid her.