Skip to main content
11. november 2022

Få styr på hår og negle til julens fester hos Le Klip

Julens fester nærmer sig, og med en tid os Le Klip er du sikker på, at både hår og negle bliver festklar. Skynd dig at booke din tid nu.

Få styr på hår og negle til julens fester hos Le Klip
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kalenderen siger november, og det betyder at invitationerne til julefrokosterne begynder at lande i postkassen. Le Klip kan hjælpe dig med at få styr på både hår og negle, så du bliver helt klar til julens fester. 

Trænger lokkerne til en studsning og et lille juleklip, så er det med at bestille tid nu. Hos Le Klip i Middelfart kan du få klippet håret, så du står helt skarpt til sæsonens store fester. Frisørerne tilbyder desuden at sætte frisurer til enhver festlig lejlighed, så hvis det skal være lidt ekstra flot, kan du bestille en tid hos Le Klip.

Dog skal du snart være ude, hvis du vil have håret klippet inden jul. Camilla holder ferie i uge 48 og 49, og de anbefaler derfor, at du booker din tid allerede nu.

Du kan booke en tid på deres hjemmeside eller på tlf. 22 92 01 37.

Salonen holder desuden åbent den 28., 29. og 30. december, så håret kan nå at blive helt klar til at hoppe ind i det nye år.

Festlige negle

Hos Le Klip kan du dog også mere end bare at få ordnet lokkerne. De tilbyder også at lave shellac lakering, så dine negle er klar til enhver fest. Og eftersom at shellac holder op til tre uger, kan du være festklar gennem hele julen.

Du bestiller en tid til shellac på samme måde som en frisørtid – ved at enten ringe eller booke en tid på hjemmesiden.