Skip to main content
25. juni 2024

FABRÄK kommer til Vestfyn til december

Duoen FABRÄK er ikke færdige med at fyre energifyldte koncerter af, og til december kommer de og deres musik til Vestfyn.

Af: Rikke Hansen | Foto: Blink Twice

Bandet FABRÄK fortsætter med at spille energifyldte koncerter, og de er på vej til at etablere sig som et af Danmarks vildeste livenavne. Duoen består af Anton Gadegaard Dyrby og Sixten Pozsonyi Rasmussen, og de blev i 2022 ved Danish Music Awards blev nomineret i kategorien ”Årets nye livenavn”. Det var det samme år, at de kom ind på den danske musikscene med deres anmelderroste debutalbum Rige børn leger bedst.

”Punket som bare fanden”

Siden da har de rejst hele landet rundt flere gange og spillet koncerter. Senest var de i foråret 2024 på tur til Norge, hvor de spillede to koncerter i eget navn. Den erfarne duo og deres band er dog stadig kun lige begyndt.

Deres koncerter har modtaget stor ros, og de er blandt andet blevet kaldt”triumferende” og ”punket som bare fanden”.

Julekoncerter

Selvom vi ofte forbinder koncerter og turnéer med sommerens varme og lyse nætter, lader FABRÄK sig ikke begrænse. De vil nemlig gøre sit for, at vinterdepressionen ikke bliver alt for slem, da de netop har annonceret en vinterturné, der starter i oktober og slutter i december. For hvorfor skal julen altid ligne den vi havde sidst? I år kan den krydres med punk og en omgang FABRÄK, når de kommer landet rundt med otte koncerter.

Hvis du gerne vil ud og rocke med på både deres velkendte hits mens også nye numre, har du muligheden forholdsvis tæt på. De kommer nemlig til Vestfyn den 6. december, når de giver koncert på Tobaksgaarden i Assens. 

 FABRÄKS JULETOUR 2024

05.10.24 – OPUSS, Asaa

28.11.24 – Walthers Musikcafé, Skanderborg

29.11.24 – Richter, Gladsaxe

30.11.24 – Turbinen, Randers

05.12.24 – Mejeriet, Sønderborg

06.12.24 – Tobaksgaarden, Assens

07.12.24 – Pavillonen, Grenaa

13.12.24 – Gimle, Roskilde

 

Her kan du sikre dig din billet.