Skip to main content
28. februar 2024

Fashion Cut Intercoiffure tilbyder stilleklipninger

Har du prøvet at sidde hos frisøren og snakke, selvom du i virkeligheden mest havde lyst til at sidde i stilhed og slappe af? Det behøver du ikke længere bekymre dig om, når du bestiller tid hos Fashion Cut Intercoiffure.

Fashion Cut Intercoiffure søger en frisør
Af: Viktor Bork | Foto: Fashion Cut Intercoiffure

Hos Fashion Cut Intercoiffure skal der være plads til, at alle kan få en unik håroplevelse – både dem, der ønsker at snakke under klipningen og dem, der i stedet ønsker at sidde i ro og mag og slappe af. Derfor kan du nu også bestille en stilleklip, når du booker tid hos frisørsalonen.

En stilleklip er en behandling, hvor du ikke behøver forholde dig til snak og en masse spørgsmål. I stedet skal du blot læne dig tilbage og nyde roen, mens du bliver forkælet med en lækker hårbundsmassage, klip og styling.

Ingen unødvendige spørgsmål

Med en stilleklip er det allerede fra tidsbestillingen afstemt, at du ikke ønsker at forholde dig til andre spørgsmål end dem, der angår selve klipningen og behandlingen. Derfor kommer du også kun til at få spørgsmål angående selve klipningen og rådgivning i forhold til produkter, hvis du selv siger god for det.

Du kan booke tid til en stilleklip inde på salonens hjemmeside eller ved at ringe på tlf.: 64 41 24 09.