Skip to main content
25. oktober 2022

Fjelsted Speedway Klub nomineret til Årets Lokale Forening

Hvert år hylder Go’on de lokale foreninger i Danmark med deres kåring af Årets Lokale Forening. I år er Fjelsted Speedway Klub nomineret, og du kan stemme på dem her.

Fjelsted Speedway Klub nomineret til Årets Lokale Forening
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvert år hylder Go’on de lokale foreninger i Danmark med deres kåring af Årets Lokale Forening. I år er Fjelsted Speedway Klub nomineret.

Go’on har igen i år sat sig for at kåre Årets Lokale Forening i Danmark. Målet med kåringen er at hylde de mange foreninger, der skaber liv og sammenhold i lokalsamfundene i Danmark.

Alle har mulighed for at nominere en forening, og det er de foreninger, der får flest stemmer, der løber med præmierne. Der er nemlig ikke kun en præmie til den forening, der ender mest flest stemmer. Flere foreninger har mulighed for at løbe afsted med en pengepræmie, men der er kun én, der kan blive kåret til Årets Lokale Forening.

Den traditionsrige speedwayklub Fjelsted Speedway Klub er i år blevet nomineret, og klubben har derfor muligheden for at løbe med den flotte titel og præmie.

En jury finder vinderen

Kåringen forløber ved, at når foreningerne er blevet nominerede, åbner afstemningen. Alle kan stemme online på deres lokale forening indtil den 28. oktober 2022 kl. 12.00.

Den endelige vinder af Årets Lokale Forening kåres af en jury blandt de 20 foreninger med flest stemmer. Det vil sige, at foreningen med flest stemmer ikke automatisk vinder. I stedet vurderer juryen det samlede billede af foreningen – antal stemmer, begrundelsen for nomineringen og foreningens rolle i lokalsamfundet – og kårer en vinder. De fem regionale vindere kåres på samme måde blandt top 10 i de respektive regioner.

Mange præmier på spil

Hovedpræmien er på 100.000 kr., mens de resterende 19 foreninger i top 20 vinder enten 50.000, 15.000, 5.000 eller 2.500 kr. Endelig er der 25.000 kr. til en regional vinder i hver af Danmarks fem regioner, som kåres blandt de 10 med flest stemmer i de respektive regioner. 

Du kan selv stemme på Årets Lokale Forening: Stem her.

FLERE NYHEDER