Skip to main content
21. februar 2023

Flest overnattende gæster søgte til Middelfart i 2022

Ud af alle byerne på Fyn er det Middelfart, der topper i popularitet, hvis man skal se på antallet af overnatninger i 2022.

Flest overnattende gæster søgte til Middelfart i 2022
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Der er grund til at være stolt af vores skønne Middelfart! Ud af alle byerne på Fyn er det nemlig Middelfart, der topper i popularitet, hvis man skal se på antallet af overnatninger på hoteller og feriecentre i 2022.

En stigning på hele 28 procent. Så mange flere overnatninger blev der i 2022 booket på Middelfarts hoteller og feriecentre i forhold til året før. Det blev i alt til næsten 600.000 overnatninger i kommunen, og heraf var det især møde- og konferenceovernatninger, der trak gæster til.

Det betyder også, at Middelfart indtager førstepladsen på Fyn for flest antal overnattende gæster. En af årsagerne til den flotte stigning er bl.a. den prestigefyldte pris, som byen vandt sidste år, hvor den blev kåret som European Destination of Excellence, EDEN. Prisen bliver overrakt til en exceptionel rejsedestination med fokus på klimaløsninger.

Derudover er det formentlig også byens gode udvalg af spændende og sjove oplevelser, der har vakt opsigt. Gæster har bl.a. kunne nyde den smukke natur med flere gå- og cykelruter, Bridgewalking, CLAY Keramikmuseum og hvalsafari.

Lad os håbe på endnu flere gæster i 2023!