Skip to main content
2. april 2025

Forår på menuen hos Restaurant Marsvinet

Foråret har meldt sin ankomst, og i den forbindelse har Restaurant Marsvinet skiftet frokost- og aftenkortet ud med lækre forårsretter.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Restaurant Marsvinet

Menukortet hos Restaurant Marsvinet skifter fire gange årligt i takt med at årstiderne skifter. Det gør det, fordi Middelfarts hyggelige familierestaurant har fokus på at anvende og servere lokale råvarer, der er i sæson.

Smag på foråret 

Frokostkortet byder bl.a. på en anretning med økologisk æg og små rejer toppet med citrusmayonnaise, karse og rogn og en lækker rabarbercrumble til dessert.

Om aftenen kan en menuen f.eks. bestå af en forret med røget ørred, radiser, ærteskud, fynsk rygeost og rugbrødchips. Til at stille den store sult kan der bl.a. vælges en hovedret bestående af dagens fangst med asparges og nye kartofler med hollandaise sauce. Hvis man vil afslutte måltidet med noget andet end en sød dessert, kan man vælge en efterret af unika oste med ramsløg, rabarber og ristet rugbrød.

Find hele forårsmenukortet på Restaurant Marsvinets hjemmeside, hvor du også kan booke bord til dit næste besøg.