Skip to main content
11. juni 2024

Forandringer hos Estate Strandstoft

Hos ejendomsmæglerforretningen Estate Strandstoft i Middelfart sker der nye ting. De har sagt farvel til en vellidt kollega, og ser derfor frem til at byde en ny ejendomsmægler velkommen. Måske er det dig?

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Estate Strandstoft

Jan Puckow har gennem mange år haft sin gang hos Estate Sandstoft, hvor han har været en vellidt kollega og ejendomsmægler blandt sælgere og købere. Nu er det dog tid til, at Jan vil ud at prøve nye ting af i sit arbejdsliv, og er derfor stoppet i ejendomsmæglerforretningen på Viaduktvej 4 i Middelfart.

Ny ejendomsmægler søges 

Ejendomsmæglerforretningen har taget afsked med en vellidt kollega, men kan nu se frem til at byde en ny velkommen i teamet. Per og Heidi Strandstoft er nemlig på udkig efter en ny medarbejder med mæglererfaring, der altid gør sit ypperste for at tilfredsstille deres kundeskare. Den rette kandidat har potentiale for at blive partner, og dermed på sigt indgå i ledelsen. Hvis du er interesseret i at blive taget i betragtning til stillingen, så læs hele stillingsopslaget her, og send din ansøgning afsted i dag.

En alsidig mæglerforretning 

Estate Strandstoft sælger omkring 120 boliger om året i Middelfart og i Nordfyns Kommune. Derudover sælger de også boliger i Sydspanien. Mæglerforretningen kan hjælpe sine kunder på mange måder; både ved huskøb, boligsalg og rådgivning. Derudover er de behjælpelige med at udforme testamenter, fremtidsfuldmagter og ægtepagter.