Skip to main content

Fit&Sund Middelfart

Hos Fit&Sund Middelfart oplever du meget mere end bare et træningscenter. Det er et fitness- og sundhedshus med fokus på sundhed, viden og nærvær.

Fit&Sund Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

I stedet for at være overladt til dig selv i et fitnesscenter, kan du her få hjælp til at forbedre hele din krops sundhed. Med et kompetent trænings- og sundhedsfagligt team, kan du få personlig hjælp uanset din alder, baggrund eller trænings- og sundhedstilstand.

Hos Fit&Sund Middelfart er der også fysioterapeuter som tilbyder fysioterapeutisk behandling uden for sygeforsikringen, og diætister der kan hjælpe dig med at ændre dine vaner og spisemønstre. Det er derfor et komplet sundhedshus, der sætter fokus på hele din sundhed.

Fit&Sunds mål er at tilbyde dig en inspirerende og motiverende træningsoplevelse, som giver dig overskud, velvære og livskvalitet.

For at træning og sundhed kan være motivende, skal det være individuelt. Derfor tilbyder de forskellige træningsformer, så du kan vælge mellem holdtræning, individuelle forløb samt fysioterapi, massage og kostvejledning.

De har desuden tilpasset deres medlemskaber, så der er et til enhver pengepung og behov.

Kontakt:

Telefon: (+45) 28 30 00 58

E-mail: middelfart@fitogsund.dk

Adresse: Sjællandsvej 2, 5500 Middelfart

Besøg hjemmeside